fredag den 10. august 2012

Trend; tie dye

Glem alle tanker, i må have om tie dye i forbindelse med hippier, reggae og 70'erne generelt. I stedet forestil jer chikke mønstre og farver med flotte detaljer. Tie dye bølgen har nemlig forlængst ramt os. Butikkerne er spækket med lækre efterårsvarer, og tie dye har ikke kun fået en tydelig plads i butikkerne, men også i gadebilledet. Det er tydeligt at se på stjernerne, at de har forelsket sig i trenden, og det har jeg også. Jeg elsker den måde, at det både er lidt crazy, cool og chic, og jeg er sikker på, at det bliver en af de helt store trends dette efterår!

MEN for at undgå at 70'er looket og holde det chikt er der lige nogle få tips, man kan huske på, når man tie dye shopper:

  1.  Glemt alt om regnbuefarver og hold jer til en eller to farver, der passer sammen.
  2.  Hvis man vil starte blidt ud med noget simpelt, så start ud med bukser lignende Gwen Stefani's    - kan ses længere nede på indlægget - de følger både tie dye trenden, mens de samtidig er en smule neutrale.
  3.  Hvis man er i tvivl, om trenden er noget for én, vil jeg anbefale, at man starter ud med at købe items i highstreet butikker, og hvis man finder ud af, at trenden er noget for én, kan man gå efter noget lidt dyrere a la Lauren Conrad's Isabel Marant kjole - kan ses længere nede på indlægget.
  4. Hvis man derimod vil være lidt kreativ, kan man i stedet for at købe tie dye'd tøj selv tie dye sit tøj. Guide til dette kan bl.a. Findes HER

Herunder kan I se eksempler af tie dye's: 

Heidi Klum

Kan købes her

Gwen Stefani
Lauren Conrad

Kan købes her


Louise Roe







- Bené




Kilde: sugarscape.com, justjaredjr.com, forum.vibizportal.com, urbanoutfitters.co.uk, asos.com, blogs.babble.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar